Om te overleven zette ik mij continu schrap. Mijn mechanisme om overeind te blijven. Door dit te voelen kon ik dit patroon ook ombuigen. Door haptotherapie kon ik me weer één voelen met mijn lichaam. Ik leerde weer bij mijn gevoel te komen en dit serieus te nemen. Dicht bij mijzelf te blijven. Daardoor kan ik weer open staan voor het leven en durf ik weer nieuwe wegen in te slaan.

Monique

Ik raasde van hot naar her en vond geen rust. Dagelijks piekerde ik mij suf om emoties en gevoelens een plek te geven in mijn hoofd. Later pas begreep ik dat ik voor dat voelen al een instrument had: mijn lichaam. Haptotherapeuten kunnen jou helpen om het innerlijke contact met je lichaam terug te vinden. Net zoals bij mij is gebeurd op die bank en op de stoel in de praktijk.

Casper

Augustus vorig jaar ben ik begonnen bij een haptotherapeut. Het helpt mij meer bij mij gevoel te komen. Het piekeren en in mijn hoofd zitten, maakt dat verstand en gevoel soms mijlen uit elkaar liggen. Bij de haptotherapie leer ik voelen. Meer in mijn lijf te komen en rust te creëeren. Dit is één van de redenen, dat ik merk dat de hapthotherapie voor mij werkt. Door de Corona, ben ik er al tijden niet geweest. 1x via videoconsult gedaan, maar dat is niet hetzelfde.

Diana

Ik was een echte denker en liep vast. Heb van huis uit ook niet geleerd om mijn gevoel serieus te nemen. Met haptotherapie heb ik geleerd om gevoel en verstand te verbinden en hier op te vertrouwen. Wat een verrijking van mijn leven!

Margot

Waar mijn gedachten mij soms wat wijs maken, geeft mijn lichaam en gevoel glasheldere antwoorden. De luisterende handen van de haptotherapeut helpen mij hierbij.

Dianne

Haptotherapie betekent voor mij: samen in een veilige setting tot de kern komen. Zien waar het in de kern om gaat. Hierin samen ontdekken hoe ik bij mijn innerlijke beweging en gevoel kan komen en daar expressie aan kan geven.

Debby

Haptonomie heeft mij de nodige handvatten geboden om dichtbij mezelf en mijn eigen kracht te blijven, met name in situaties waarin er veel druk van buitenaf komt. Bepaalde inzichten wens ik iedereen toe, zeker nu.

Lonneke

Jarenlang ben ik een wandelend hoofd geweest. Met de kundige begeleiding, het affectieve contact, de onvoorwaardelijke, veilige presentie en vooral door de aanraking leerde ik mijn eigen lijf, mijn gevoel en mijzelf weer kennen. Door haptotherapie ben ik weer thuis gekomen.

Michelle

Dankzij haptotherapie heb ik leren voelen, pijn leren dragen, leren leven. Dankzij haptotherapie kan ik weer functioneren. En durf ik me uit te spreken. Wat mij betreft is haptotherapie geen luxe, maar noodzaak.

Leonie

Door haptotherapie ben ik weer in contact gekomen met mezelf en mijn gevoelswereld. Hierdoor ben ik fysiek en mentaal sterker geworden. Ik voel dat ik precies goed ben zoals ik ben.

Pauli